ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ημέρα γνωριμίας με το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. |
 Το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου ενόψη της νέας σχολικής χρονιάς καλεί τους μαθητές που επιθυμούν να ενημερωθούν να επισκεφθούν το σχολείο μαζί με τους γονείς τους την Πέμπτη 21/4/2016 από 18:00 ως 20:00 μμ στο κτίριο του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου στην Άρια (Άγιος Βλάσης). 

Στη συνάντηση θα είναι παρόντες εκπαιδευτικοί με τους οποίους θα μπορούν να συζητήσουν θέματα σχετικά με την επαγγελματική εκπαίδευση (πχ πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, επαγγελματικά δικαιώματα, μαθητεία κτλ). Επίσης, θα είναι δυνατή η επίσκεψη στους χώρους των εργαστηρίων ειδικότητας που είναι το βασικό στοιχείο διαφοράς της επαγγελματικής εκπαίδευσης από τις άλλες μορφές εκπαίδευσης. 

Σημειώνεται ότι είναι δυνατή η φοίτηση στο ΕΠΑΛ αποφοίτων ΓΕΛ ή άλλων τύπων Λυκείων οι οποίοι εγγράφονται στην Β τάξη και παρακολουθούν μόνο τα μαθήματα της ειδικότητας που έχουν επιλέξει. Η φοίτηση είναι δωρεάν. 

«Η αύξηση των ευκαιριών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης σε περίοδο οικονομικής κρίσης είναι ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση. 

Η έξοδος από την κρίση επιτάσσει την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων. Η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση δεν πρέπει να αποτελεί δευτερεύουσα επιλογή, αλλά εξίσου ελκυστική με την πανεπιστημιακή εκπαίδευση….» 

Martin Schulz, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΤΟΜΕΙΣ 1ου ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΓΕΩΠΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ- ΠΡΟΝΟΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ 

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2752021881
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ