ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Αποφοίτηση της 1ης σειράς ξενοδοχειακού τμήματος καταρτιζόμενων ΙΕΚ Πελ/σου - Τουριστικής Σχολής Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:37:00 μ.μ. |
 Αποφοίτησαν σήμερα 19/04/2016 από την σχολική χρονιά οι 24 καταρτιζόμενοι –νες του τμήματος ΙΕΚ Πελ/σου / Τουριστικής Σχολής της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας εκπ. περιόδου 2015 2016.

Οι καταρτιζόμενοι μετά από 4 αυτόνομα εξάμηνα σπουδών αναχωρούν για το τελευταίο εξάμηνο (5ο) αμειβόμενης και εποπτευόμενης πρακτικής άσκησης που θα υλοποιηθεί σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πολυτελείας της ευρύτερης περιοχής αλλά και σε όλη την νησιώτικη Ελλάδα.

Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Πελ/σου Κων/νος Καχριμάνης αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του εκπαιδευτηρίου Αργους εύχονται στους καταρτιζόμενους καλή πρακτική και καλή σταδιοδρομία.

Για την φετινή χρονιά και λόγω αυξημένης ζήτησης η Δ/νση του εκπαιδευτηρίου ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος έχει ζητήσει την έγκριση 3 τμημάτων ξενοδοχειακής ειδικότητας από το Υπουργείο Τουρισμού ( 1 πρωινού και 2 απογευματινών ) φθάνοντας την δυναμικότητα της σχολής στους 200 και πλέον καταρτιζόμενους/νες μαζί με τις ειδικότητες του Μαγειρικού.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα συγκεντρωθούν με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου 2016 – 2017 μετά από σχετική προκήρυξη αλλά και Ημέρα Επίσκεψης που θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα και θα αφορά γνωριμία και ενημέρωση του κοινού για τις ειδικότητες της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελ/σου καθώς και το πρόγραμμα σπουδών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ