ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ο δράστης 29 κλοπών στην Αργολίδα πωλούσε τα κλοπιμαία ή ζητούσε «λύτρα» από τους ιδιοκτήτες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:21:00 μ.μ. |
 Τόσο ο νεαρός δράστης 29 κλοπών και μιας απόπειρας στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, όσο και ο κλεπταποδόχος στον οποίο πωλούσε μέρος της λείας του, είναι ήδη κρατούμενοι για παρόμοιες υποθέσεις. Μετά την εξιχνίαση της δράσης του 23χρονου Έλληνα, προστέθηκε στις κατηγορίες και αυτή της εκβίασης, καθώς προέκυψε ότι ζητούσε... λύτρα για να επιστρέψει τα κλοπιμαία στους ιδιοκτήτες τους!


Μετά από έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας, αποκαλύφθηκε ότι ο νεαρός που είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου είχε κλέψει από τον περασμένο Νοέμβριο ηλεκτρικές συσκευές, χορτοκοπτικά, αλυσοπρίονα, ηλεκτρικά και γεωργικά εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα και άλλα είδη που η αξία τους ξεπερνά τα 20.000 ευρώ. 

Σε έξι από τις κλοπές, είχε αρπάξει μεταξύ άλλων τέσσερα μοτοποδήλατα, μια μοτοσικλέτα, ένα ποδήλατο και διάφορα έγγραφα από ένα όχημα, για την επιστροφή των οποίων εκβίασε τους ιδιοκτήτες που του έδωσαν χρήματα για να τα πάρουν πίσω!

Κάποια από τα κλοπιμαία, ο νεαρός τα πούλησε σε έναν 38χρονο Έλληνα που και αυτός είναι κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα. Σε βάρος του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου άσκησε δίωξη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και σε βάρος του 23χρονου για διακεκριμένες κλοπές και εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος. Στην Ασφάλεια Ναυπλίου φυλάσσονται τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στα σπίτια των δραστών και οι αστυνομικοί καλούν τους πολίτες που έπεσαν θύματα κλοπής να προσέλθουν για να τα αναγνωρίσουν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ