ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Μανιάτης: Μα ούτε 370€ για ανεμιστήρες στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:01:00 μ.μ. | |
 Την άμεση επίλυση των προβλημάτων της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου απαιτεί από τον Υπουργό Υγείας, κ. Α. Ξανθό, με παρέμβασή του στη βουλή ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης. Οι υποσχέσεις που έδωσε ο Υπουργός πριν 4 μήνες έχουν μπει στη λίστα με τα ψέματα και τα στοιχεία ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αφορμή η επιστολή απόγνωσης της Συντ. Δ/ντριας Παιδιατρικής-Δ/ντριας Ιατρικής Υπηρεσίας, κας Γ. Παναγοπούλου προς το βουλευτή, σχετικά με την ανευθυνότητα του Υπουργείου Υγείας και την έλλειψη απάντησης και λήψης μέτρων από τον Υπουργό στο πρόβλημα των εγκαταστάσεων κλιματισμού που έχει προκύψει στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου. Στην επιστολή τονίζεται ότι περαιτέρω καθυστέρηση - αργοπορία στη λύση του προβλήματος, θα καταστήσει λειτουργικά ανενεργή τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου!!!

Στην ύστατη προσπάθεια ανταπόκρισης στο αίτημα για επισκευή στο Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού και παροχή κλιματιστικών μηχανημάτων από το Υπουργείο, ο Προϊστάμενος Τεχνικού Τμήματος ζήτησε Ανεμιστήρες (!), ενδεικτικής δαπάνης 370€. Ο κ. Ξάνθος υποσχέθηκε πριν 4 μήνες άμεσες ενέργειες για την κατάσταση του νοσοκομείου, που ούτε 370€ δεν μπορεί να διαθέσει….
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ