ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Απονεμήθηκαν τα βραβεία του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Γελοιογραφίας με τίτλο: «Πανί με πανί» στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:35:00 μ.μ. | |
 Σε ειδική τελετή, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης «Παλαμήδης» στο Ναύπλιο, έγινε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 4oυ Πανελλήνιου Διαγωνισμού Γελοιογραφίας με τίτλο: «Πανί με πανί», που διοργάνωσαν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος) και το Εικαστικό Εργαστήρι Βασιλικής Σαγκιώτη.
Ο διαγωνισμός Γελοιογραφίας χωρίζονταν σε δυο κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία συμμετείχαν δημιουργοί κόμικς, γελοιογράφοι, σπουδαστές εικαστικών τεχνών, καθώς και άτομα που αγαπούν την γελοιογραφία. 
Στην δεύτερη κατηγορία συμμετείχαν μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Για τις τρεις καλύτερες γελοιογραφίες της δεύτερης κατηγορίας απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι, καθώς και βιβλία γνωστών Ελλήνων γελοιογράφων. 
Η αξιολόγηση των έργων έγινε από πενταμελή επιτροπή κριτών η οποία απαρτίζεται από τους: Μιχάλη Κουντούρη (γελοιογράφο), Ηλία Μακρή (γελοιογράφο), Έφη Ξένου (γελοιογράφο), Βλάντιμιρ Ραντιμπράτοβιτς (εικονογράφο), και Γεωργία Τσαζή (αρχιτέκτωνας, σκιτσογράφος νικήτρια του διαγωνισμού γελοιογραφίας 2015).
Την Επιμέλεια της έκθεσης είχαν η Βασιλική Σαγκιώτη και ο  Κυριάκος Μακρής.
Όλα τα έργα θα εκτίθενται από τις 8 έως τις 21 Απριλίου σε επιλεγμένα σημεία της παλιάς πόλης του Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ