ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Επιβλητική νίκη του Παναργειακού με 7-0 τον Α.Ο. Λεβάντε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:35:00 μ.μ. | |
 Την πιο επιβλητική του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής πετυχε ο Παναργειακός επι του ΑΟ Λεβάντε με 7-0.

 Η ομάδα του Νίκου Παντελή ήταν εκείνη που μπήκε πιο δραστήρια στο ματς από τους νησιώτες και στο 23΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε κεφαλιά του Ετόφ.
Στο 28΄ ο Ετόφ με το με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-0, και στο 43' ο Τσόφλιος με πλασέ ήταν αυτός που έκανε το 3-0.
Στο 44΄ο Τσόφλιος με κεφαλιά πέτυχε επίσης το δεύτερο του προσωπικό γκολ, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 4-0, δίνοντας παράλληλα διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των Αργιτών.
Στο 69΄με τον Ετόφ να πετυχαίνει το τρίτο του προσωπικό γκολ, ενώ στο 73΄ήταν η σειρά του Νικλητσιώτη με πλασέ να χρηστεί σκόρερ, ενώ στο 80΄ και πάλι ο ίδιος παίκτης με διαγώνιο πλασέ ήταν αυτός που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0.
Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 53΄ και στο 64΄ο Παναργειακός έχασε ακόμα δύο σημαντικές ευκαιρίες.
Στο 90΄ είχε ακόμα μια καλή στιγμή για γκολ με την κεφαλιά του Ετόφ να φεύγει ελάχιστα πάνω από την εστία του Χαραλαμπίδη, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντελής): Ρίζος, Παντελής, Κολλαράς (66΄Χόρβατ), Ηρακλής, Γκάβριτς, Χαρίτος, Νικλητσιώτης, Τσόφλιος (54΄Μηλιώτης), Ετόφ, Γκαντιάγκα, Γεωργαντόπουλος

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Νίκος Μαβίδης): Χαραλαμπίδης, Κολομπάκης, Οικονομόπουλος, Τζιαφέρης (46΄ Μπελέρης), Δούμουρας, Πατσιαβούρας (63΄Μαρούδας Παναγ.), Νινιός, Μπινιχάκης, Μαρούδας Μάρ., Στούπης, Κομνιώτης (70΄Μαρίνου).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ