ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΝΑΥΠΛΙΟ – ARTIVA 2ο YOUTH MUSIC FESTIVAL (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:08:00 μ.μ. |
 Η ARTIVA Cultural Management & Advertising διοργάνωσε το ΝΑΥΠΛΙΟ – ARTIVA 2ο YOUTH MUSIC FESTIVAL το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου με τη συμμετοχή παιδικών και νεανικών μουσικών σχημάτων.

Παιδιά, νέοι και νέες, ένωσαν τις φωνές τους και την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ σε μια γιορτή πολιτισμού και μας ταξιδέψουν μελωδικά σε όλο τον κόσμο.
Πρόκειται για τη δεύτερη διοργάνωση όπου φιλοδοξεί να γίνει θεσμός όπως το αντίστοιχο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA διεθνές χορωδιακό Φεστιβάλ.
Το YOUTH MUSIC FESTIVAL καθιερώνεται ως ένα ακόμα επιτυχημένο μουσικό - πολιτιστικό γεγονός για το Δήμο Ναυπλιέων αλλά και για όλη την Ελλάδα.
Οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη του Ναυπλίου, την ιστορία του, την ομορφιά του και να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.
 Την Κυριακή δεύτερη μερα της διοργάνωσης εμφανίστηκαν, η Παιδική χορωδία Δήμου Μεγαρέων Διεύθυνση χορωδίας Μαριλία Ηλία, η Πολυφωνική χορωδία Μουσικού Σχολείου Αργολίδας Διεύθυνση χορωδίας Βασίλειος Ρώτας και το Εφηβικό χορωδιακό εργαστήρι ΧΑΝ Νίκαιας Διεύθυνση χορωδίας Ανδρέας Πριονάς.
Τους μικρούς χορωδούς παρακολούθησε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και ο διευθυντής της Δευτεροβάθμις Εκπαίδευσης Αργολίδας Γιάννης Γαληνός

Η ARTIVA ευχαριστεί ιδιαίτερα τις χορωδίες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το 2ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA YOUTH MUSIC FESTIVAL καθώς και το ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και το Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ για την παραχώρηση του Βουλευτικού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ