ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ανδριανός: Το Ναύπλιο ARTIVA 2ο Youth Music Festival καθιερώνεται ως ένας πετυχημένος θεσμός για τον τόπο μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:15:00 μ.μ. | |
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε σήμερα στις εκδηλώσεις του Αrtiva 2ο Youth Music Festival. Ο κ. Ανδριανός έκανε την εξής δήλωση:
“Συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτού του Φεστιβάλ, και βεβαίως πολλά συγχαρητήρια και στα παιδικά και νεανικά μουσικά σχήματα που συμμετέχουν: στους χορωδούς, στους διευθυντές των χορωδιών, σε όλους όσοι συνδράμουν στο έργο τους.

Το Φεστιβάλ αυτό είναι μια γιορτή πολιτισμού που με τη δεύτερη φετινή του διοργάνωση γρήγορα καθιερώνεται ως ένας πετυχημένος θεσμός για τον τόπο μας. Και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι εδώ στην Αργολίδα, πρωτοβουλίες όπως αυτή υπογραμμίζουν τον ρόλο που έχει ο πολιτισμός στην ταυτότητα του τόπου μας.

Χαίρομαι μάλιστα ιδιαίτερα γιατί μέσα από το φεστιβάλ μας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε και να καμαρώσουμε την ποιοτική δουλειά που κάνουν για τον πολιτισμό μας νέοι άνθρωποι. Άλλωστε αυτό, η ενεργή συμμετοχή των νέων ανθρώπων στην πολιτιστική δημιουργία ενός τόπου κι ενός λαού, είναι προϋπόθεση ώστε ο πλούτος του πολιτισμού όχι μόνο να μένει ζωντανός, αλλά και συνεχώς να αυξάνεται.


Μ' αυτές λοιπόν τις σκέψεις, εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο Φεστιβάλ, στις χορωδίες που συμμετέχουν, και ιδιαίτερα στα παιδιά και τους νέους ανθρώπους που τις απαρτίζουν, καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία τόσο στην ενασχόληση με τη μουσική, όσο και στις σπουδές και τη σταδιοδρομία τους”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ