ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Μεγάλο ενδιαφέρον των Σκανδιναβών για Αργολίδα και Μεσσηνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:59:00 μ.μ. |
 Άνοιγμα στη σκανδιναβική αγορά επιχειρεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Προς την κατεύθυνση αυτή ξεκινά συνεργασία με τον όμιλο Primera Group, που έχει παρουσία σε όλη τη σκανδιναβική τουριστική αγορά, ο οποίος επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την Αργολίδα και την Μεσσηνία αρχικά και στην πορεία για τη Λακωνία και Κορινθία, από την τουριστική έκθεση WORLD TRAVEL MARKET στο Λονδίνο, όπου υπήρξαν συναντήσεις με εκπροσώπους της Περιφέρειας.

Αυτή η πρωτοβουλία, με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Καλαμάτας, θα φέρει και το πρωτοποριακό project των αερόστατων στην Καλαμάτα, καθώς και άλλες δράσεις για τις οποίες θα υπάρξει ενημέρωση, όπως αναφέρει η κυρίαΑντωνία Μπούζα, περιφερειακή σύμβουλος και εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας.

Επίσης, η Περιφέρεια έχει εντάξει πρόγραμμα ταξιδιών εξοικείωσης αρχικά Δανών δημοσιογράφων τη Μ. Πέμπτη και για λίγες ημέρες, οι οποίοι θα καταγράψουν τις ομορφιές, τις υποδομές φιλοξενίας και τον πολιτιστικό πλούτο της Μεσσηνίας και της Αργολίδας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το δεύτερο fam trip των επιχειρηματιών που επιλέγουν να επενδύσουν στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ