ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. |
-To χάλκινο βραβείο στη δράση «τουριστική ανάπτυξη/συνεισφορά στην εθνική ή τοπική οικονομία», απέσπασε στο Tourism Awards 2016, η «Μαίναλον Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση».

-Τρία άτομα, μία 45χρονη υπήκοος Ουκρανίας, μία 60χρονη υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 66χρονος ημεδαπός, συνελήφθησαν στο Λουτράκι Κορινθίας για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

- Η πολυβραβευμένη ταινία του Φίλιππου Κουτσαφτή «Αγέλαστος πέτρα» θα προβληθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στις 7.00 μμ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος στο Στάδιο Τεγέας. Στην προβολή, θα παρευρεθεί ο δημιουργός της ταινίας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

-Για μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης που είχε εντοπιστεί κι εκριζώθηκε σε αγροτοδασική περιοχή στο Νεοχώρι της Ανατολικής Μάνης, στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2015, αλλά παρέμενε «ορφανή» συνελήφθησαν τρία άτομα, ένα ελληνικής και δύο αλβανικής υπηκοότητας.

-Τα «κόκκινα δάνεια» των επιχειρήσεων ήταν το βασικό θέμα συζήτησης που οργάνωσε χθες το απόγευμα, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ιδιωτική εταιρεία που ασχολείται με αυτά τα θέματα.

-Τις «Τρωάδες» του Ευριπίδη θα παρουσιάσει η Βασιλική Ακαδημία Θεάτρου του Λονδίνου την Παρασκευή (15/4) στην κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ