ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αργολίδας για την διαχείριση των απορριμμάτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:18:00 μ.μ. | |

 Την Πέμπτη 07/04/2016 ο Δήμος Επιδαύρου διοργάνωσε ενημερωτική συνάντηση με θέμα : “Διαχείριση απορριμμάτων. Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης – Διαβούλευση” . Στη συνάντηση ανακοίνωσαν ότι παραδίδουν την τόσο κερδοφόρα διαχείριση των απορριμμάτων στους ιδιώτες. Ο Δήμαρχος ομολόγησε ότι με αυτόν τον τρόπο τα ανταποδοτικά τέλη θα διπλασιαστούν. Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε την θέση του «είμαστε αναφανδόν υπέρ των ιδιωτών».

Παραδέχτηκαν ότι το μόνο εγγυημένο είναι η κερδοφορία του ιδιώτη που θα αναλάβει τη διαχείριση, κερδοφορία που θα την πληρώσουν τα λαϊκά στρώματα. Οι κόντρες Κυβέρνησης-Περιφέρειας-Δημάρχων είναι για το ποιος θα παραδώσει στον ιδιώτη τη διαχείριση και ποιος θα βγει περισσότερο κερδισμένος.

Θα πληρώνουμε τα σκουπίδια χρυσάφι, πιο ακριβά και από το ψωμί μας.

Όσοι φορείς, παρατάξεις, κλπ. δηλώνουν ότι ενδιαφέρονται για την επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων χωρίς να αποκλείουν ρητά και κατηγορηματικά την ανάμειξη ιδιωτών σε οποιαδήποτε στάδιο της διαχείρισης, παίζουν το παιχνίδι των ιδιωτικοποιήσεων υπέρ του κεφαλαίου και σε βάρος των δημοτών.

Το ζητούμενο είναι, όχι μόνο να μην επιβαρυνθεί ο κόσμος με ένα επιπλέον ασήκωτο βάρος, όχι μόνο να σταματήσει η παραπέρα αφαίμαξη του λεηλατημένου εισοδήματος της λαϊκής οικογένειας αλλά να απαλλαγεί και από τη φορολογία των λεγόμενων ανταποδοτικών τελών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δήλωσε την θέση της η οποία είναι η διαχείριση των απορριμμάτων να γίνεται μέσα από Ενιαίο Δημόσιο Φορέα, χωρίς καμιά ανάμειξη ιδιωτών, για να μπορούν οι Δήμοι να κάνουν την διαχείριση προς όφελος των δημοτών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου καλεί τους δημότες σε εκδήλωση – συζήτηση που θα γίνει στο καφέ «Μαρόνικα» την Παρασκευή 15/04/2016 στις 20:00 με θέμα: «Διαχείριση απορριμμάτων – η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ