ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Σκορδής για την άνοδο της Ερμιόνης στην Γ΄Εθινική: «Πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:29:00 π.μ. |
  Στις εθνικές κατηγορίες επιστρέφει από τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ερμιόνη, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΚ. Το συγκρότημα της Αργολίδας, που έχει να αγωνιστεί από το μακρινό 1995 στη Γ’ Εθνική, μπορεί πλέον να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της καινούριας σεζόν και της μεγάλης πρόκλησης που του παρουσιάζεται. 

Το προπονητικό δίδυμο των Άκη Καλαϊτζάκη και Γιάννη Σκορδή ήταν εκείνο που έφερε εις πέρας την αποστολή του στο φετινό πρωτάθλημα, με το δεύτερο να μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ και να αναλύει τις σκέψεις που υπάρχουν για το μέλλον. 

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΚ: «Σιγά σιγά μπαίνουν τα πράγματα σε μία τάξη, καθώς υποχωρεί ο μεγάλος ενθουσιασμός. Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όμως τα καταφέραμε, γιατί και πέρυσι βρεθήκαμε ένα βήμα πριν από την άνοδο, όμως την προτελευταία αγωνιστική τη χάσαμε. Το περσινό πάθημα ίσως μας έκανε καλό, γιατί έγιναν δύο προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ενώ γύρισε στην ομάδα και ο κόουτς Άκης Καλαϊτζάκης, ο οποίος πέρυσι ήταν στο Καζάν στο επιτελείο του Αργύρη Πεδουλάκη. Έχοντας πλέον περισσότερες παραστάσεις μάς βοήθησε στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου. Για τον Άκη είναι το δεύτερο πρωτάθλημα στην ΕΣΚΑΚ, καθώς το είχε πάρει και πριν από δύο χρόνια με το Κρανίδι. Για όλους μας είναι μεγάλη χαρά γιατί μια προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία οκτώ χρόνια επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο. Από το Β’ Τοπικό η ομάδα είναι πια στις εθνικές κατηγορίες. Η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη, γιατί όταν ξεκινάς κάτι από το μηδέν και το φθάνεις στις εθνικές κατηγορίες είναι κάτι σπουδαίο».

Για την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα και πώς θα την περιέγραφε: «Ξεκίνησε με δυσκολίες γιατί τα περισσότερα παιδιά είναι ερασιτέχνες. Κάναμε δύο ήττες στις πρώτες εφτά αγωνιστικές και κάπου εκεί αυτές οι ήττες μάς έκαναν πιο σκληρούς. Στην προσπάθεια να μην γίνουν τα ίδια λάθη με το παρελθόν κάναμε ένα σερί νικών 15-0. Από την 7η αγωνιστική και μετά δεν χάσαμε ξανά».

Για τις σκέψεις που υπάρχουν για τη Γ’ Εθνική: «Οι πρώτες σκέψεις είναι να δούμε πρώτα το δικό μας σπίτι και μετά να δούμε το δίπλα. Θέλουμε να μαζευτούμε όσοι περισσότεροι γίνεται από την περιοχή, καθώς είναι μία πόλη που μπορεί να έχει 10-12 δικούς της παίκτες, που θα δημιουργήσουν έναν κορμό. Από εκεί και πέρα, έχουμε κάποιους ταλαντούχους μικρούς που θέλουμε να τους δοκιμάσουμε σε αυτό το επίπεδο, γιατί εκτός από το ανδρικό γίνεται πολλή δουλειά και στις ακαδημίες, καθώς αν και είμαστε μικρή πόλη αγαπάμε πολύ το μπάσκετ. Θέλουμε τα παραδείγματα των άλλων ομάδων που βρέθηκαν ή βρίσκονται στο επίπεδο της Γ’ Εθνικής να γίνουν για εμάς η βάση πάνω στην οποία θα βαδίσουμε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη και τα σωστά των άλλων».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ