ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. |
-Δώδεκα κλοπές και οκτώ απόπειρες κλοπών σε σπίτια στην Κυνουρία, σε δύο από τα οποία, αφαίρεσαν και δύο αυτοκίνητα, μία κλοπή σε κατάστημα, χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και τα οχήματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 30.000 ευρώ περιλαμβάνονται στη «δράση» συμμορίας Αλβανών υπηκόων που ξεσκέπασε η Ασφάλεια Τρίπολης.

- Ολόκληρη η περιοχή των Μολάων βυθίστηκε την Τρίτη στο Πένθος με τον άδικο και ξαφνικό θάνατο ενός 18χρονου νέου. Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες  βρισκόταν κατά τις μεσημεριανές ώρες μέσα σε τράπεζα των Μολάων όταν ξαφνικά και για άγνωστη αιτία έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Αμέσως διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

- Την «άλλη όψη» της πόλης τους παρουσιάζουν ψηφιακά μαθητές της σχολής πληροφορικής «Αλγόριθμος» στη Μεσσήνη. Μέσα από ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στα σοκάκια της πόλης και τις αυλές όπου ο χρόνος σταματά χαρίζοντας ευχάριστες εκπλήξεις στο περιηγητή, η Μεσσήνη αναδεικνύεται νικήτρια στη φθορά του χρόνου σε αντίθεση με άλλες πόλεις. Παράλληλα οι μαθητές σχεδίασαν ψηφιακά καρτ ποστάλ με εικόνες από τη πόλη προκειμένου να προβάλλουν από το διαδίκτυο τις κρυφές ομορφιές της πόλης της Μεσσήνης.

-Δυνατότητας εξέτασης για HIV και ηπατίτιδες Β και C θα έχουν όσοι πολίτες της Τρίπολης επιθυμούν, την Παρασκευή 8 Απριλίουαπό τις 18:00 έως τις 22:00 και το Σάββατο 9 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 22:00, στο κτίριο του παλιού Δημαρχείου (Εθνικής Αντιστάσεως 53).

-Με χαρούμενα και γελαστά πρόσωπα από όλους ιδιαίτερα των μικρών φίλων και αθλητών του volley πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Βόχας «Γ.Τριαντάφυλλος» το 4ο Τουρνουά mini volley που διοργάνωσε ο ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ. Σε ένα διαμορφωμένο χώρο τεσσάρων γηπέδων οι μικροί αθλητές έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους ,έπαιξαν και χάρηκαν για ένα τρίωρο. Μαζί τους χάρηκαν και οι γονείς τους καθώς και οι πολυάριθμοι φίλοι του αθλήματος που έδωσαν το παρόν.

-Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών εξορμά την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στον ανοιξιάτικο Ανατολικό Πάρνωνα και τους μαγευτικούς καταρράκτες της Λεπίδας. Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής στα νέα γραφεία του συλλόγου Δεκάζου 9-11, τηλ. 2710234980 – e-mail : saoo@otenet.gr».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ