ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Η αναβάθμιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου θα εξεταστεί στο πλαίσιο της εκπόνησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού πενταετίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:05:00 μ.μ. | |
 Στην 4096/19-3-2016 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα την ανάγκη αναβάθμισης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, απάντησε γραπτώς ο αρμόδιος αν. Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ν. Τόσκας.

Το κείμενο της απάντησης του αν. Υπουργού αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
“Τα ζητήματα που αφορούν στην οργανωτική δομή του Πυροσβεστικού Σώματος ρυθμίζονται σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις των παραγράφων 9, 10 και 11 του άρθρου 66 του ν. 4249/2014 (ΦΕΚ Α' 73), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκπόνησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού πενταετίας του Πυροσβεστικού Σώματος, θα εξεταστεί και το διαλαμβανόμενο στην ερώτηση ζήτημα της αναβάθμισης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου.

Επισημαίνεται ότι βασικό μέλημα και σταθερή επιδίωξή μας αποτελεί η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και της επιχειρησιακής ικανότητας των πυροσβεστικών Υπηρεσιών, η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας αυτών και η προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων, με στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου των παρεχομένων στον πολίτη υπηρεσιών σε όλη την επικράτεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ