ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ανδριανός: Ο εθελοντισμός είναι όντως μια αξία ανεκτίμητη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:59:00 π.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε χθες στην Ημερίδα με θέμα “Εθελοντισμός, μια αξία ανεκτίμητη” που διοργάνωσε ο Σύλλογος “Οδύσσεια Ατόμων με Αναπηρία” Αργολίδας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους. 

Ο κ. Ανδριανός στον χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
“Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους του Συλλόγου “Οδύσσεια Ατόμων με Αναπηρία” νομού Αργολίδας για την πρωτοβουλία και την διοργάνωση της σημερινής ημερίδας, αλλά και για τη συνολική δράση και προσφορά του Συλλόγου στην τοπική μας κοινωνία.

Ο εθελοντισμός είναι όντως μια αξία ανεκτίμητη. Κι αυτό γίνεται ακόμη πιο εμφανές σε περιόδους δύσκολες, όπως η κρίση που δοκιμάζει την κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια. Τότε είναι που καλούμαστε όλοι μας να αποδείξουμε έμπρακτα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας, τις αξίες που κρατούν ενωμένη την κοινωνία μας, δίνουν προσανατολισμό στη δράση μας και προοπτική στις δύσκολες περιπέτειες.

Είναι γι' αυτό θετικό το γεγονός ότι εδώ στην Αργολίδα αυτές οι αξίες και οι αρχές παραμένουν ζωντανές και ακμαίες, όπως αποδεικνύει η δράση φορέων της κοινωνίας των πολιτών όπως ο Σύλλογός σας.

Και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η φωνή της διεκδίκησης των δικαιωμάτων των ανθρώπων με αναπηρία ακούγεται δυνατά στην Αργολίδα, παρακινώντας όλους μας να συμμετέχουμε ενεργά στον αγώνα για την κατοχύρωση ίσων δικαιωμάτων για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες ανεξαιρέτως ιδιαίτερα μάλιστα σε ό,τι αφορά τα νέα παιδιά και τις ευκαιρίες που πρέπει να έχουν στην παιδεία και την μετέπειτα κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή. Στην κατεύθυνση αυτή μάλιστα μαζί διεκδικήσαμε, και μαζί αποσπάσαμε τη δέσμευση του σημερινού Υπουργού Παιδείας για την ίδρυση και λειτουργία στην Αργολίδα Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου ως φυσικής συνέχειας του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και βεβαίως του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου.

Μ' αυτές τις σκέψεις λοιπόν, και με τη διαβεβαίωση ότι είμαι πάντα στη διάθεσή σας για κάθε ζήτημα που αφορά τα δικαιώματα των παιδιών και των ενηλίκων με αναπηρία, εύχομαι κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στις δράσεις του Συλλόγου”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ