ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. |
-Στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου πραγματοποιείται την Παρασκευή, 15 και το Σάββατο, 16 Απριλίου το 4ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Κορινθίας. Η έναρξη του θα γίνει την Παρασκευή, στις 7:00 μ.μ., στον χώρο του Συνεδριακού.

-Να απορρίψουν παράνομα σκουπίδια στη χωματερή του Δήμου Πύλου – Νέστορος, στον «Αγιο Νικόλαο» της Πύλου, επιχείρησαν, χθες τρία απορριμματοφόρα του Δήμου Οιχαλίας, τα οποία μάλιστα είχαν καλύψει με χαρτόνια τα διακριτικά του δήμου, στον οποίο ανήκουν.

-Στις παρυφές του Πάρνωνα και του Ταϋγέτου, στη Σπάρτη φιλοξενείται η διημερίδα της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση μοναστηριακών προιόντων.Ειδικοί επιστήμονες και φορείς, μέσα από εισηγήσεις, αναφέρονται στην παραγωγή τέτοιων προϊόντων και στους τρόπους διακίνησής και ανάπτυξης σχετικών επιχειρήσεων από τη Ρωσία , την Ευρώπη και άλλες χώρες.Η κήρυξη των εργασιών της διημερίδας που φιλοξενείται στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έγινε από τονυφυπουργό Εξωτερικών και Γραμματέα της Δ.Σ.Ο. Ιωάννη Αμανατίδη. Παρών και ο πρωην γραμματέας Τάσος Νερατζης.

-Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας και ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το χαμόγελο του παιδιού», διοργανώνουν τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 και ώρα 09.00 μέχρι 19.45΄ (και τις δύο ημέρες), το 1ο Παλλακωνικό Ποδοσφαιρικό τουρνουά, μεταξύ δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων, καθώς και Ακαδημιών όλης της Λακωνίας.

-Το πρόγραμμα «Μουσεία και πολιτιστικά τοπία, η τέχνη της περιήγησης» εγκαινιάζουν τα Μουσεία Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και το Ιστορικό Λαογραφικό της Κορίνθου που φέτος συμπληρώνουν τρία χρόνια συνεργασίας, με το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΕΣ».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ