ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Μανιάτης: Η Παράσταση του τσίρκου Τσίπρα συνεχίζεται με Δρίτσα - Σπίρτζη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 π.μ. | |
Στη σύμβαση με την Cosco επικρατεί το απόλυτο τσίρκο. Ο κ Σπίρτζης και ο κ Δρίτσας με τις δηλώσεις τους εγκαλούν τον Πρωθυπουργό για τις ιδιωτικοποιήσεις. Συγκεκριμένα ο Υπουργός κ Σπίρτζης αναφέρθηκε στον κ Πιτσιόρλα και είπε ότι είναι νοσταλγός της πολιτικής Σαμαρά. Αν αυτό ισχύει, τότε ο Πρωθυπουργός που τα υιοθέτησε πλήρως είναι και εκείνος νοσταλγός της πολιτικής Σαμαρά; Αν ισχύουν αυτά θα πρέπει να τους αποπέμψει άμεσα.


Ως Υπουργός Ενέργειας είχαμε φτιάξει σχετικό νόμο, με βάση το νορβηγικό μοντέλο, βάσει του οποίου τα έσοδα από την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων θα πηγαίνουν σε ένα ειδικό ταμείο για τη στήριξη του ασφαλιστικού. Αντιθέτως, η κυβέρνηση έχει διαπραγματευτεί να δημιουργηθεί ένα υπερταμείο στο οποίο θα πάνε τα χρήματα από τους υδρογονάθρακες. Σ’ αυτό θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες δεν ανήκουν σε αυτή την κυβέρνηση, δεν ανήκουν σε αυτή τη γενιά. Ανήκουν στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές. Εάν αυτό γίνει νόμος του κράτους, θα συνιστά εθνική μειοδοσία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση είχε καταψηφίσει τον αγωγό φυσικού αερίου TAP. Είχε καταψηφίσει μία επένδυση 1,5 δις € και 10.000 θέσεων εργασίας. Τώρα ως κυβέρνηση όχι μόνο δεν τον ενοχλεί ο TAP, αλλά ετοιμάζεται να κάνει και εγκαίνια o ίδιος ο κ. Τσίπρας. Τώρα δεν βλάπτει το δημόσιο συμφέρον ο TAP;
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ