ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή στον Μανιάτη από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. | |
 Απάντηση έλαβε σε αναφορά του στη Βουλή ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης, από τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Α. Πετρόπουλο, σχετικά με τις προτάσεις που του είχαν δοθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους για τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.).
Η διοίκηση και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Άργους ευχαριστούν τον Βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Μανιάτη για την άμεση προώθηση των προτάσεων για τον ΟΑΕΕ , στον αρμόδιο Υφυπουργό Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Α. Πετρόπουλο.

Μόνο που η απάντηση του Υφυπουργού της Κυβέρνησης ΣΥΡΥΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει καμιά σχέση με τις προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου γιατί δεν απαντά σε καμία πρόταση , απλά μας ενημερώνει τι ίσχυε και τη ισχύει σήμερα στο νομικό καθεστώς του ΟΑΕΕ .

Ευχαριστούμε κ. Υφυπουργέ αλλά το γνωρίζουμε το θέμα πολύ καλά , δεν χρειαζόμαστε πληροφόρηση , λύση στα προβλήματα θέλουμε.

Δηλαδή με λίγα λόγια δεν βρήκε καμιά πρόταση σωστή ή απέφυγε να πάρει θέση . Μάλλον το δεύτερο συμβαίνει , αλλά θα τις βρουν μπροστά τους τις προτάσεις μας.
Μέχρι τώρα ότι έχουν κάνει για τον ΟΑΕΕ οι προηγούμενες Κυβερνήσεις και η τωρινή έχουν αποτύχει στο θέμα των ρυθμίσεων των οφειλών και στις παράνομες χρεώσεις του κλάδου ασθενείας συνεχίζοντας να μας στραγγαλίζουν χωρίς τέλος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ