ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Γεννηματά από την Αργολίδα: Άμεσα η κυβέρνηση να προωθήσει σχέδιο για δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 μ.μ. | |
 Την προώθηση σχεδίου στα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία για δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο, κάλεσε την κυβέρνηση η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά από την Αργολίδα, όπου βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι σήμερα, στο πλαίσιο επίσκεψης στο νομό αλλά και την Κορινθία και την Αρκαδία.
Η κ. Γεννηματά, συνοδευόμενη από το βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας Φάνη Στεφανόπουλο και τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του αγωγού φυσικού αερίου στα Φίχτια και ενημερώθηκε για την πορεία ολοκλήρωσης του αγωγού φυσικού αερίου ως την Μεγαλόπολη για τη λειτουργία του νέου εργοστασίου παραγωγής ρεύματος συνδυασμένου κύκλου της ΔΕΗ που λειτουργεί δοκιμαστικά.
Σε δήλωσή της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σημείωσε ότι «ο αγωγός που διατρέχει τρεις νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ενεργειακά έργα της Πελοποννήσου και φέρει τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ και του Γιάννη Μανιάτη». 
Επιπλέον η κ. Γεννηματά υπογράμμισε πως, «δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην Κόρινθο, στο Άργος, στο Ναύπλιο, στην Τρίπολη και στη Μεγαλόπολη, μπορούν να τροφοδοτηθούν με φυσικό αέριο και να μειώσουν το ενεργειακό τους κόστος κατά 30%. Γι' αυτό θα πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να προωθήσει στα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία σχέδιο για δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ