ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Διαγωνισμός για μίσθωση τουριστικών λεωφορείων και ξενοδοχειακών κλινών από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α. του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. |
 O Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (πρώην Κ.Α.Π.Η) προκήρυξε πρόχειρο δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για τη μίσθωση τουριστικών λεωφορείων (πούλμαν) και κλινών σε ξενοδοχεία, για την πραγματοποίηση του εκδρομικού προγράμματος του.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν για το σύνολο των εκδρομών και όχι μέρος αυτών. Συνολικά θα μισθωθούν 16 πούλμαν και κλίνες σε ξενοδοχεία Β’ κατηγορίας για σύνολο 800 εκδρομέων. Η πραγματοποίηση των εκδρομών θα γίνει από τις 13 Μαΐου έως τις 30 Δεκεμβρίου. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 46.000 ευρώ.

Ο διαγωνισμός θα αρχίσει τη Παρασκευή 22 Απριλίου και ώρα 10.30 π.μ-11:30 πμ. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την ίδια ημέρα στις 11.30 π.μ. Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος ιδιοκτήτες γραφείων γενικού και εσωτερικού τουρισμού που να μπορούν να αναλάβουν τη μεταφορά των μελών του ΚΑΠΗ με τουριστικά αυτοκίνητα και να εξασφαλίζουν τη διαμονή - διανυκτέρευση τους με πρωινό σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Β' κατηγορίας για τις διανυκτερεύσεις των εκδρομέων εσωτερικού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ