ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

"Το μπουζούκι σε ένα ταξίδι στο χώρο και το χρόνο" από ένα σολίστα στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. | |
 Ο Βαγγέλης Τρίγκας και το μουσικό του σύνολο παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση “Optima”. Ο σολίστ και συνθέτης ανθολογεί τραγούδια από διαφορετικά μουσικά ρεύματα της Ελληνικής Λαϊκής Μουσικής ( Έντεχνο, παλιό Λαϊκό και Ρεμπέτικο), καθώς και ξένης μουσικής που εναρμονίζονται μεταξύ τους μέσα από μια σύγχρονη ενορχηστρωτική παρέμβαση. Παρουσιάζει επίσης δικές του ορχηστρικές συνθέσεις για μπουζούκι, καταθέτοντας μια νέα πρόταση για το λαϊκό μας όργανο.
Ο ίδιος επιχειρεί μέσα από αυτή την παράσταση να συστήσει στο κοινό εκ νέου το μπουζούκι με ήχο διαφορετικό, που ενσωματώνεται αρμονικά στο υπόλοιπο σύνολο των κλασσικών οργάνων, βιολοντσέλου, κλασσικής κιθάρας, κοντραμπάσου, πιάνου και μαντολίνου. Ο συνδυασμός του εκλεπτυσμένου λαϊκού στοιχείου από το μπουζούκι και του κλασσικού ήχου των υπόλοιπων οργάνων από την άλλη, δημιουργούν μία νέα ενδιαφέρουσα και υψηλής αισθητικής εκδοχή της λαϊκής μας μουσικής, που είναι παράλληλα και νέα πρόταση.

Σάββατο 9 Απριλίου 2016
9 το βράδυ
αίθουσα τέχνης και πολιτισμού ¨Μέγας Αλέξανδρος¨

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών).

Η παράσταση διαρκεί δύο ώρες και εκτός από τον Βαγγέλη Τρίγκα παίρνουν επίσης μέρος:

Θόδωρος Μπρουτζάκης - πιάνο
Μαργαρίτα Καραμολέγκου – τραγούδι
Αλέξανδρος Κασαρτζής – βιολοντσέλο
Βασίλης Κατσαρός – κλασσική κιθάρα
Λάμπρος Κουκουβής – Μπουζούκι – Μαντολίνο
Αντώνης Τζίκας – Κοντραμπάσο


Τιμή εισόδου: 5€ για όλους

Τα έσοδα του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Μαζιωτών από την εκδήλωση θα δοθούν απευθείας σε οικογένεια που μέλος της χρήζει ανάγκη νοσηλείας.

Τη μουσική παράσταση πραγματοποιεί ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Μαζιωτών με την αρωγή της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ