ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:31:00 π.μ. |
- Τη Σπάρτη, θα επισκεφθεί στις 10 Ιουνίου 2016 η θρυλική ομάδα της Barcelona-Τμήμα Παλαιμάχων, προκειμένου να δώσει φιλανθρωπικό αγώνα με την ιστορική ομάδα του “Λεωνίδα” Σπάρτης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 με τα έσοδα να διατίθενται σε τοπικό φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό.


- «Η νόσος κατάθλιψη – πρόληψη και θεραπεία» θα είναι το θέμα ημερίδας που θα γίνει αύριο στις 18:00 το απόγευμα στη Σπάρτη. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο Σταμάτης Μαλέλης – Δημοσιογράφος

- Ο Δήμος Σπάρτης μέλος της Αμφικτιονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων.

- Στην εξάρθρωση ένος κυκλώματος απατεώνων που δρούσε σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, συλλαμβάνοντας πέντε άτομα, φερόμενα ως μέλη της σπείρας στην Κυπαρισσία, ενώ άλλη μια γυναίκα καταζητείται. Πρόκειται για τσιγγάνους από την Αθήνα και την Αμαλιάδα, οι οποίοι, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία και έγγραφα, απευθύνονταν σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, όπου ενεργοποιούσαν συνδέσεις τηλεφώνων ως εταιρικές, παραλαμβάνοντας μαζί με τη σύνδεση ακριβές συσκευές τηλεφώνων.

- Την προσεχή Τρίτη, 5 Απριλίου και ώρα 11.00 το πρωί, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κορινθίας Γεώργιος Φειδάς και ο συντονιστής του θεάτρου Παύλος Καράγιωργας, θα δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Κορίνθου με θέμα την έναρξη του 9ου Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου στη Κόρινθο.

- Στη Νεμέα κάθε τέσσερα χρόνια αναβιώνουν οι αθλητικοί αγώνες που διεξάγονταν κατά την αρχαιότητα στην περιοχή. Οι συμμετέχοντες από (6-96) ετών αγωνίζονται ξυπόλυτοι σε αγώνες δρόμου φορώντας μόνο λευκό χιτώνα και είναι χωρισμένοι ανά φύλλο και ηλικία. Για φέτος η Νεμεάδα θα γίνει στις 11 Ιουνίου ημέρα Σάββατο. Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν σήμερα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ