ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Με δραστηριότητες γιόρτασαν την Πασχαλιά οι μαθητές του Δον Πινέλο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:33:00 μ.μ. |
 Ολοκληρώθηκαν το Μ.Σάββατο οι Πασχαλινές δραστηριότητες των μικρών μαθητών του βρεφονηπιακού παιδικού σταθμού Δον Πινέλο στο Ναύπλιο.

Την μεγάλη βδομάδα οι μικροί μαθητές με την βοήθεια και καθοδήγηση των δραστήριων εκπαιδευτικών τους Έλενας , Ιωάννας Ιωαννίδη και του Γιάννη Αντωνόπουλου κατασκεύασαν Πασχαλινές λαμπάδες και κάρτες, έβαψαν πασχαλινά αυγά, στόλισαν ένα δέντρο ελιάς που συμβολίζει το Ιερό ευχέλαιο και τον κήπο της Γεσθημανής, με πασχαλινά στολίδια και αυγά και κατασκεύασαν έναν μικρό Επιτάφιο.
Το Μ.Τετάρτη τα παιδιά του Δον Πινέλο παρακολούθησαν την ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου στο Βυζαντίνο μοναστήρι της Αγίας Μονής στο Ναυπλίο, ενώ μετά την λειτουργία επιδόθηκαν στο καθιερωμένο πια Πασχαλινό παιχνίδι της Πασχαλίτσας με τα κρυμμένα σοκολατένια αυγά, στην όμορφη φύση μέσα στους ανθισμένους αγρούς της Μονή.
Όλη την μεγάλη εβδομάδα οι μαθητές του Δον Πινέλο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη ζωή του Χριστού μέσα από την βιβλιοθήκη του σταθμού αλλά και παραμύθια γύρω από το Πάσχα και την Πρωτομαγιά.
Νά ευχηθούμε σε όλα τα παιδάκια του Δον Πινέλο αλλά και τους εκπαιδευτικούς, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ