ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Σπίρτζης σε Ανδριανό: Τα καταστήματα ΕΛΤΑ της Παλαιάς και Νέας Επιδαύρου λειτουργούν πράγματι σήμερα ως χειρόγραφα καταστήματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:18:00 μ.μ. | |
 Στην 4811/14-4-2016 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα την ανάγκη εκσυγχρονισμού και μηχανογράφησης στα καταστήματα ΕΛΤΑ της Παλαιάς και Νέας Επιδαύρου, απάντησε γραπτώς ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζης επισυνάπτοντας σχετικό έγγραφο του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου των ΕΛΤΑ.

Το επισυναπτόμενο κείμενο αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

“Η ΑΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛΤΑ), σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο είναι ο Φορέας Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών σε όλη τη χώρα. Τα ΕΛΤΑ λειτουργούν σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, σύμφωνα με τους κανόνες της οικονομίας, αναπτύσσουν και υποστηρίζουν το Ταχυδρομικό Δίκτυο με συγκεκριμένα κριτήρια.

Ειδικότερα, τα ΕΛΤΑ παρακολουθούν πανελλαδικά της δημογραφικές, κοινωνικές, οικονομικές και διοικητικές αλλαγές που συντελούνται, αξιολογούν τα νέα δεδομένα και όπου απαιτείται, επαναπροσδιορίζουν και επανασχεδιάζουν τον τρόπο λειτουργίας του Ταχυδρομικού Δικτύου, το οποίο περιλαμβάνει τα Ταχυδρομικά Καταστήματα, τα Ταχυδρομικά Πρακτορεία, τους Αγροτικούς Διανομείς κλπ, στοχεύοντας πάντα στη βέλτιστη Ταχυδρομική εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σε ό,τι αφορά τα Ταχυδρομικά Καταστήματα Παλαιάς Επιδαύρου και Νέας Επιδαύρου Αργολίδας, λειτουργούν πράγματι σήμερα ως χειρόγραφα Καταστήματα.

Έχει διεξαχθεί όμως με επιτυχία διαγωνισμός προμήθειας μηχανογραφικού εξοπλισμού και αναμένεται σύντομα η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την Ανάδοχο εταιρία για τη μίσθωση αυτοματοποιημένων θυρίδων, ώστε όλα τα χειρόγραφα Καταστήματα άμεσα να αυτοματοποιηθούν.



Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι πρωταρχικός στόχος των ΕΛΤΑ, ως Φορέα Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών είναι να διασφαλίζει πάντοτε την ποιοτική ταχυδρομική εξυπηρέτηση σε όλους τους κατοίκους της περιοχής”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ