Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Γεννηματά: Η κυβέρνηση απέτυχε και πρέπει να παραιτηθεί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 π.μ. | | |
 Με την κεντρική της ομιλία στις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης ολοκληρώθηκε η  περιοδεία της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στους τρείς νομούς της Πελοποννήσου, Αργολίδα, Κορινθία και Αρκαδία.

Η κ. Γεννηματά από τη Μεγαλόπολη εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ :
«Ο κ. Τσίπρας που θα έσκιζε τα μνημόνια, σήμερα σκίζει τα μικρομεσαία εισοδήματα με τη φορολογία. Θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και σήμερα έχει στο στόχαστρο την ιδιοκτησία. Θα κούρευε τα δάνεια και σήμερα απειλείται η πρώτη κατοικία.

Θα στήριζε τη νέα γενιά και σήμερα της φορτώνει όλα τα βάρη του ασφαλιστικού για να κλείσει τη μαύρη τρύπα που αυτός δημιούργησε. Η δικαιοσύνη δοκιμάζεται. Η ελευθερία της έκφρασης πάει περίπατο. Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα και παράλληλα για άλλη μια φορά χάνουν πολύτιμο χρόνο. Διαπραγματεύονται χωρίς σχέδιο και χωρίς στρατηγική.

Με δεδομένες τις ακραίες θέσεις που όλα αυτά τα χρόνια εκφράζει το ΔΝΤ, οι άγονες συγκρούσεις που η κυβέρνηση προκαλεί, βυθίζουν ακόμη περισσότερο την οικονομία και απομακρύνουν την ελπίδα για τη μείωση του δημοσίου χρέους.

Τι άλλο πρέπει επιτέλους να συμβεί στη χώρα για να αποδεχτεί η κυβέρνηση ότι απέτυχε και να παραιτηθεί;»

Η κ Γεννηματά επισκέφτηκε την 5η Μονάδα φυσικού αερίου της Μεγαλόπολης και από εκεί δήλωσε : «Στη Πελοπόννησο χτυπά πλέον η καρδιά δυο πολύ μεγάλων ενεργειακών έργων που ξεκίνησαν από το ΠΑΣΟΚ επί υπουργίας Γιάννη Μανιάτη και ξεκινούν μια νέα εποχή για τη ΔΕΗ. Για τα έργα αυτά που είναι εξαιρετικά σύνθετα συνεργάστηκαν πολύ αποτελεσματικά ο δημόσιος και ο ιδιωτικός φορέας και μάλιστα ελληνικές επιχειρήσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί τα έργα δίνουν ώθηση στην τοπική και στην εθνική οικονομία δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας προστατεύουν το περιβάλλον και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών. Φεύγω από εδω με τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και να αφήσει πίσω της την κρίση και ιδιαίτερα αυτή την τελευταία περίοδο στην οποία μας οδήγησαν οι λανθασμένες αποφάσεις και οι χειρισμοί του 2015. Οι επιδόσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν αντανακλούν τις δυνατότητες της χώρας . Ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί έχουν βραχυκυκλώσει το κράτος και την οικονομία με εμμονές και πειραματισμούς. Η Ελλάδα μπορεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δυστυχώς δεν μπορεί να τα καταφέρει».
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ