ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ο Σύλλογος "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους Σύριους πρόσφυγες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 π.μ. | |
 Τα μέλη του συλλόγου "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους Σύριους πρόσφυγες.

Οι φίλοι του συλλόγου "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" εκδήλωσαν για άλλη μια φορά, έμπρακτα τα συναισθήματα φιλαλληλίας, συμπαράστασης και στήριξης προς τους συνάνθρωπους μας που δοκιμάζονται, αποδεικνύοντας ότι ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη είναι δείγματα πολιτισμού και προόδου. 

Αφού συγκέντρωσαν μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων και άλλων ειδών στα γραφεία του συλλόγου στο Άργος, την Πέμπτη 7/4/2016 και την Παρασκευή 8/4/2016, συνέχισαν την εθελοντική τους δράση συμμετέχοντας στη δεματοποίηση των προϊόντων, μετά από σχετικό κάλεσμα της περιφέρειας Πελοποννήσου, προς όλες τις εθελοντικές ομάδες. 

Ο σύλλογος "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" στοχεύει πάντα στην πραγματοποίηση δράσεων προς όφελος κυρίως της τοπικής κοινωνίας και ιδιαιτέρως των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και παράλληλα και με κάθε ευκαιρία, προσφέρει κάθε είδους συμπαράσταση και βοήθεια προς όσους το έχουν ανάγκη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ