ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ο νεοέλληνας αν δεν "πονέσει" στην τσέπη, μυαλό δεν βάζει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. |
 Είναι από τις στιγμές που σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι από τα νεύρα, αντικρίζοντας αυτή την εικόνα, της μαγκιάς του νεοέλληνα, που όχι απλά δεν σέβεται, αλλά η ασέβεια του ειναι τόσο επιδεικτικά προκλητική και προσβλητική.

Στο συγκεκριμένο σημείο στην οδό Άργους στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Χαρ. Τρικούπη το φαινόμενο με τα αυτοκίνητα επάνω στο πεζοδρόμιο ειναι καθημερινό φαινόμενο.

Είναι πολλοί αυτοί που έχουν μετατρέψει τα πεζοδρόμια στην περιοχή αυτή σε ιδιωτικά πάρκινγκ, ανεβαίνουν με τα ΙΧ τους από τις ράμπες των ΑμεΑ επί της Άργους για να παρκάρουν επάνω στο πεζοδρόμιο. 

Όλη την ημέρα αλλά και το βράδυ βλέπεις αυτοκίνητα επάνω στα πεζοδρόμια λες και ειναι το χωράφι τους, μην υπολογίζοντας τίποτα και κανέναν.
Στην συγκεκριμένη διασταύρωση γίνεται όργιο παραβάσεων καθημερινά. Άλλοι παρκάρουν επάνω στον δρόμο και κάτω ακριβώς από το φανάρι, λεωφορεία και φορτηγά δεν μπορούν να περάσουν λόγω της στενότητας που δημιουργείται, άλλοι ανεβάζουν το μισό αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, άλλοι σταθμεύουν για να εξυπηρετηθούν από το ΑΤΜ της τράπεζας που βρίσκεται εκεί, άλλοι "κόβουν" από το πεζοδρόμιο να να βγουν στην Αιγίου, όσο για το βράδυ κάποιοι από τους κατοίκους έχουν βρει το καλύτερο πάρκινγκ επάνω στο πεζοδρόμιο.

Η αστυνομία λοιπόν θα πρέπει να κάνει την δουλεία της όπως είπε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος κ. Κωστούρος, να αφαιρεί πινακίδες και να κόβει τσουχτερά πρόστιμα, γιατι ο νεοέλληνας αν δεν "πονέσει" στην τσέπη μυαλό δεν βάζει!!! 

Γ.Ρ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ