ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:58:00 π.μ. |
-Το Λύκειο Νεάπολης, το 1ο ΕΠΑΛ Βοιών, το Γυμνάσιο Νεάπολης Λακωνίας και το Γυμνάσιο Ελαφονήσου σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβάσιας και την υποστήριξη της ομάδας «Βατικιώτες Δρομείς», διοργανώνουν τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 16 & 3 χιλιομέτρων, καθώς και Δυναμικό Βάδισμα 13 χιλιομέτρων, με την ονομασία «ΒΑΤΙΚΙΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ 2016», το Σάββατο, 16/4/2016 και ώρα 17:00.


-Σε αναστολή έχουν περιέλθει τις τελευταίες ημέρες τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» στην Τρίπολη.
Κατόπιν προσωπικής εντολής του γενικού γραμματέα του Λαικού Συνδέσμου, βουλευτή, Νίκου Μιχαλολιάκου, τα γραφεία της Τρίπολης είναι σε αναστολή λειτουργίας, με σκοπό την δρομολόγηση εσωτερικών ανακατατάξεων στην εν λόγω Τοπική.

-Στη Σπάρτη θα συναντηθούν αντιπρόσωποι μονών από όλο τον ορθόδοξο κόσμο και εμπλεκόμενοι φορείς που παράγουν προϊόντα μέσα από μικρά παραγωγικά σχήματα που σχετίζονται με τον τοπικό χαρακτήρα διαφόρων περιοχών, στα πλαίσια του τριήμερου συνεδρίου που ξεκινά την Πέμπτη 14 Απριλίου στο συνεδριακό χώρο του Πανεπιστημίου.

-Τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στη Νεμέα, πραγματοποίησαν οι μαθητές του Γυμνασίου Ερέτριας, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+, όπου το σχολείο τους συμμετέχει, με θέμα: «από το σταφύλι στο κρασί». Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου επισκέφθηκαν αρχικά το μουσείο οίνου στο κτήμα «Οινότρια Γη» του Κ. Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι και στη συνέχεια ακολούθησαν «τους Δρόμους του Κρασιού» στη Νεμέα, όπου και ξεναγήθηκαν στους χώρους του οινοποιείου «SEMELI». Επίσης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους της Νεμέας και των Μυκηνών.

-Στην Ελαία και στον Πύργο προσκαλεί για σήμερα όλους τους ενδιαφερόμενους σχετικά με το ΠΔ που αφορά στην προστασία του Κυπαρισσιακού Κόλπου και στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της διαβούλευσης για το εν λόγω σχέδιο, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος ξεκίνησε χθες περιοδεία σε Μεσσηνία και Ηλεία




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ