ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου τιμά τον μεγάλο δάσκαλο Κώστα Γκούβερη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. |
Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας του κολυμβητηρίου προς τιμήν του ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΒΕΡΗ. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο αναψυκτήριο του Κολυμβητηρίου. Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου καλεί όλα τα μέλη του, τους αθλητές του, παλαιούς και νέους και τους φίλους του να παραβρεθούν σε αυτή την ιστορική στιγμή.

ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ονοματοδοτείται "ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΒΕΡΗΣ". Κορυφαία στιγμή δικαίωσης για τον Κώστα Γκούβερη - Μακάριο. Για τον δικό μας κυρ Κώστα. Μια ζωή αφιερωμένη στον αθλητισμό και στα παιδιά του Ναυπλίου. Μια ζωή αφιερωμένη στον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. 

Μια ζωή προσφοράς σε ό,τι αγνότερο υπάρχει. Μια ζωή δίπλα στη νεολαία, χτίζοντας αθλητές, χαρακτήρες και ανθρώπους. Συγχαίρουμε τον Δήμαρχο κο Δημήτρη Κωστούρο και το ΔΣ του ΔΟΠΠΑΤ για την απόφασή τους να αναδείξουν την προσφορά του Κώστα Γκούβερη.

Την Κυριακή λοιπόν 17.4.2016 στις 12.00 θα είμαστε όλοι στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου για να τιμήσουμε τον δικό μας κυρ Κώστα στην τελετή ονοματοδοσίας του Κολυμβητηρίου Ναυπλίου με τ' όνομά του. 

Στην εκδήλωση θα προβληθεί και 5λεπτο βιντεάκι προς τιμήν του με πολλά στιγμιότυπα από άλλες εποχές. Απλή πρόγευση το τελευταίο πλάνο...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ