ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. |
-Έγινε γνωστό, ότι ο εθνικός αερομεταφορέας της Βρετανίας, η γνωστή British Airways, ανακοίνωσε την έναρξη απευθείας πτήσεων από Λονδίνο προς Καλαμάτα και Χανιά Κρήτης, απ” τις 28 Απριλίου 2016.

-Με κεντρικό σύνθημα «Προσφορά στο συνάνθρωπο – Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες» θα διεξαχθεί ο φετινός «Γύρος της Σπάρτης» την Κυριακή 24 Απριλίου. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 το πρωί από την κεντρική πλατεία. Οι δρομείς θα κινηθούν στη διαδρομή Λυκούργου – Ορθίας Αρτέμιδος – Τριακοσίων – Λεωνίδου – Λυκούργου, διανύοντας μια απόσταση 3.300 μέτρων.

-Με επτά (7) τόνους έξτρα παρθένου ελαιολάδου («Kρητικός Ελαιώνας«), σε ειδική συσκευασία, εφοδιάστηκε πρόσφατα ο Δήμος της Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα το Κοινωνικό του Παντοπωλείο.

-Το θέμα της ανυπαρξίας φυλακτικού προσωπικού στον αρχαιολογικό χώρο του Γερακίου επαναφέρει με Ερώτηση του στη βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης. Ο κ. Δαβάκης ζητά από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού να στελεχώσει άμεσα με το απαραίτητο φυλακτικό προσωπικό τον αρχαιολογικό χώρο του Γερακίου όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί προ έτους και ο προκάτοχος του Υπουργός.

-Ο Δήμος Κορινθίων θα συμμετάσχει στο 3ο συνέδριο του Κέντρου Ιστορικών και Λαογραφικών Σπουδών Κορινθίας, εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου.

-Τον εφιάλτη των κουνουπιών ξαναζούν τις τελευταίες ημέρες με την απότομη άνοδο της θερμοκρασίας πολλές περιοχές της Μεσσηνίας Πολίτες ειδικά της Πυλίας αλλά και άλλων περιοχών του Νομού παραπονιούνται για την παρουσία σμήνη κουνουπιών ειδικά τις απογευματινές ώρες που πέφτει το σούρουπο 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ