ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Πεζοπορία από το Κιβέρι στα χνάρια των αρχαίων Αργείων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:10:00 μ.μ. |
 Με πρωτοβουλία και συνεργασία του Χορευτικού Ομίλου Κιβερίου, του Αθλητικού Ομίλου “Ερμής Κιβερίου”, του Δήμου Άργους-Μυκηνών, του ΤΔ Κιβερίου και μελών Ορειβατικών Συλλόγων πραγματοποιήθηκε σημερα το πρωί με μεγάλη συμμετοχή πεζοπορική εκδήλωση στο Κιβέρι.
Οι συμμετέχοντες ανακάλυψαν και περπάτησαν σε μία τετράωρη ανάβαση  από την παραλία Κιβερίου, το αρχαίο μονοπάτι που οδηγεί από το Κιβέρι στην περιοχή του ναού της Αρτέμιδος και Προφήτη Ηλία Κιβερίου, στην τοποθεσία Καλή Θέα και που στη συνέχεια συναντά την Ανυγραία Οδό.
Συνάντησαν την Άνοιξη περπατώντας σε ένα αρχαίο μονοπάτι με καταπληκτική θέα του Αργολικού Κόλπου και όμορφες εικόνες από ανθισμένα ασφάλαχτρα και θυμάρια.
 Ακολούθησαν τα βήματα του Παυσανία και των αρχαίων Αργείων συναντώντας την Ανυγραία Οδό που οδηγούσε στη γειτονική Θυρέα.
Είδαν από ψηλά το Κιβέρι, τον Αργολικό Κόλπο, τον Ανάβαλο και την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας καθώς και τμήμα της Βόρειας Κυνουρίας.
 Ανακάλυψαν φυσικές ομορφιές που είναι τόσο κοντά μας και δεν τις γνωρίζουμε. Στην πεζοπορία συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κριγγος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ