ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:46:00 μ.μ. |
 Βροχές και παροδικά ισχυρούς ανέμους, προβλέπει η ΕΜΥ έως το μεσημέρι της Τρίτης. Η θερμοκρασία βρίσκεται σε μικρή πτώση.

Τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: στα δυτικά και βόρεια μεταβλητοί 4 και στα υπόλοιπα δυτικοί Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως την Πέμπτη.

Τη Μεγάλη Παρασκευή προβλέπονται αραιές νεφώσεις που στα δυτικά και βόρεια θα είναι πιο πυκνές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Άνεμοι: στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά. Από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω άνοδο.

Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι ασταθής με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και μεσημεριανές μπόρες, κυρίως στα ορεινά και τα δυτικά της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, χωρίς όμως να ξεπεράσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ