ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Αίτημα της Γ' τάξης του Γυμνασίου Κουτσοποδίου για την επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου στην γραμμή Κορίνθου-Άργους-Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζη με θέμα επιστολή μαθητών και μαθητριών της Γ' τάξης του Γυμνασίου Κουτσοποδίου στην οποία εκτίθενται οι στοιχειοθετημένοι λόγοι που συνηγορούν στην επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου στην γραμμή Κορίνθου-Άργους-Ναυπλίου.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

“Με την παρούσα Αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως επιστολή μαθητών και μαθητριών της Γ' τάξης του Γυμνασίου Κουτσοποδίου στην οποία εκτίθενται οι στοιχειοθετημένοι λόγοι που συνηγορούν στην επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου στην γραμμή Κορίνθου-Άργους-Ναυπλίου.

Καθώς οι μαθητές και οι μαθήτριες με την επιστολή τους ενώνουν τη φωνή τους με ολόκληρη την τοπική κοινωνία που θεωρεί τη σιδηροδρομική σύνδεση ως οργανικό μέρος του δικτύου μεταφορών της Αργολίδας, σας καλώ να ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημα των παιδιών”.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ