ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. |
- Με κύριο θέμα την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 19:30 το απόγευμα.

- Ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης θα εγκαινιάσει σήμερα στη 13:00 το μεσημέρι το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεύκτρο – Σπάρτη. Τα εγκαίνια θα γίνουν στο χώρο του σταθμού εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων Πελάνας του αυτοκινητόδρομου Μορέας.

- Κυριολεκτικά διαλυμένο ήταν το κεφάλι 35χρονου από τη Λάκκα Κορινθίας όταν βρέθηκε το άψυχο σώμα του προχθές το βράδυ. Ο εκλιπών είχε αφήσει σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας του.

-Το Μουσικό Σχολείο της Τρίπολης, γνωστοποιεί, ότι, την Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016, θα πραγματοποιήσει συναυλία.Πρόκειται για την «συναυλία των μουσικών συνόλων του σχολείου». Η εκδήλωση θα γίνει στις 8 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του σχολείου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

- Ο Χρήστος Κορδώσης νέος πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ Κορινθίας.

-Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς Καλαμάτας, μια πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας, η οποία υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο.

- Στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας 42 μετανάστες. Σήμερα θα αποφασιστεί που θα φιλοξενηθούν.

- Με ελεύθερη είσοδο στα μουσεία, γιορτάζεται σήμερα η Διεθνής Ημέρα Μνημείων.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ