ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:28:00 μ.μ. |
 Δημόσια Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί στις 05-05-2016 , ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:45 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων  της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ
Εισήγηση για την χορήγηση ή μη παράτασης άδειας λειτουργίας μουσικής, στην «Μικτή Επιχείρηση Αναψυχής Μαζικής Εστίασης» του Σωτηρίου Σταθακόπουλου του Βασιλείου, που λειτουργεί στην οδό Μπουμπουλίνας και Αιγίου ,στην Δ.Κ. Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων.

2ο ΘΕΜΑ
Εισήγηση για την λήψη απόφασης χορήγησης ή μη άδειας λειτουργίας Μουσικής – Μουσικών Οργάνων, για το Κ.Υ.Ε. «Επιχείρηση Αναψυχής – Καφενείο» , με την επωνυμία Νταγιάντης Θεόδωρος του Νικολάου, που λειτουργεί στην οδό Αμαλίας 7, στην Δ.Κ. Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων.

30 ΘΕΜΑ
Εισήγηση για την λήψη απόφασης προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος (κατάστημα περιποίησης ποδιών – χεριών), με την επωνυμία Κορδοπάτη Γεωργία του Μιχαήλ, στην οδό Σούτσου 1 , στην Δ.Κ. Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλίεων.

4ο ΘΕΜΑ
Εισήγηση για την λήψη απόφασης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης πλήρους γεύματος , άνευ καθισμάτων» με την επωνυμία Καμπίτση Μαρίνα του Παναγιώτη , στην οδό Χαρ. Τρικούπη 4Α , στην Δ.Κ. Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων

5ο ΘΕΜΑ
Εισήγηση για την λήψη απόφασης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. «Μικτή Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης – Αναψυχής» , με την επωνυμία Νικόλαος Κούβαρης του Ηλία , στην οδό 25ης Μαρτίου 26, στην Δ.Κ. Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων.

6ο ΘΕΜΑ
Εισήγηση για την λήψη απόφασης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. «Μικτή Επιχείρηση Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων και Αναψυχής», με την επωνυμία Κων/να – Δέσποινα Μπαντανά του Αχιλλέα, στην οδό Άργους 31-33, στην Δ.Κ. Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων.

7ο ΘΕΜΑ
Καθορισμός Τμημάτων Αιγιαλού και Παραλίας με δημοπρασία.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της Δημ. Κοιν. Ναυπλίου
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΒΑΚΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ