ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Παναγιώτης Ψυχογυιός: Αποχή από την σύνταξη και υποβολή των φορολογικών δηλώσεων - Παραστάσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις Δ.Ο.Υ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. |
  Με αφορμή το άνοιγμα του Taxis τις επόμενες μέρες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων οι Σύλλογοι Λογιστών της χώρας και το Οικονομικό Επιμελητήριο έχουν αποφασίσει τα εξής:
α.Tην κυλιόμενη αποχή από την σύνταξη και υποβολή των φορολογικών δηλώσεων όλων των φορολογουμένων από το άνοιγμα του συστήματος υποβολής των δηλώσεων του Taxis με μέριμνα εξαίρεσης κάποιων ειδικών περιπτώσεων.

β. Να πραγματοποιηθούν παραστάσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις Δ.Ο.Υ της χώρας την μέρα που θα ανοίξει η εφαρμογή για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων στο Τaxis.

Με τις παραπάνω αποφάσεις και με την καταγεγραμμένη πλέον τη σύμφωνη γνώμη των Μελών μας συμμετέχουμε στην προσπάθεια μαζί με τους άλλους επιστημονικούς φορείς για την απόσυρση ή την ουσιαστική τροποποίηση, μέσα από διαβούλευση, του αναγκαίου νέου ασφαλιστικού και παράλληλα εκφράζουμε την κάθετη αντίδραση μας στις προωθούμενες αλλαγές στο φορολογικό.

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Οικονομολόγος- Μέλος Πανελλαδικής Αντιπροσωπείας Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ