ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Εκπαίδευση του Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών του Παραρτήματος Αργολίδας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:37:00 μ.μ. |
 Το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Απριλίου, στα πλαίσια του Σχολείου Βασικών Γνώσεων των υποψήφιων μελών αλλά και της συνεχής εκπαίδευσης των μελών του Παραρτήματος Αργολίδας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης , έλαβε μέρος η εκπαίδευση του Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το θεωρητικό μέρος της εκπαίδευσης, ενώ την Κυριακή το πρακτικό μέρος σε 2 φάσεις.
Συγκριμένα στο πρώτο μέρος έγινε πρακτική εκπαίδευση στην χρήση αντλητικών μηχανημάτων που περιλάμβανε άντληση υδάτων από τις Πηγές της Λέρνης με ταυτόχρονη εκπαίδευση στις τεχνικές πυρόσβεσης.
Στο δεύτερο μέρος, σε ένα ειδικό πεδίο ερειπίων, έγινε πρακτική εκπαίδευση στην έρευνα, στην ειδική σήμανση καθώς επίσης στη διάσωση και συγκεκριμένα στις τεχνικές διάτρησης και κοπής σκυροδέματος με την χρήση του ειδικού εξοπλισμού (κατεδαφιστικού, δίσκου κοπής σκυροδέματος κλπ) που διαθέτει η Ομάδας μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο και επικεφαλή του Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών (Τ.Α.Κ.) της Κ.Δ. κ. Παπαστάθη Ιωάννη για τις πολύτιμες γνώσεις του και την διάθεση του, αλλά και όλους τους συναδέλφους που βοήθησαν να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια το πρακτικό μέρος της εκπαίδευσης !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ