ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. |
-Με σύνθημα τον στίχο του Γερμανού ποιητή και δραματουργού Μπερτολτ Μπρέχτ «Άλλαξε τον κόσμο, το “χει ανάγκη» το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Καλαμάτα θα γίνει την Παρασκευή (22 Απριλίου) στην Κεντρική Πλατεία( Ψαράκια) στις 19:30 το απόγευμα.

-Το σχεδιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σπάρτης ενόψει της νέας σαιζόν και τη δυνατότητα υποστήριξής της από την Περιφέρεια Πελοποννήσου συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Ντία Τζανετέα, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Σκούρος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Σταματάκος και το στέλεχος της ομάδας κ. Ηλίας Κατσογιάννης.

- Περιήγηση στην ταξιδιωτική λογοτεχνία του Νίκου Καζαντζάκη οργανώνει ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης το Σάββατο στις 8.00 το βράδυ.

- Οι επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου αποφάσισαν τη διεξαγωγή της 32ης πορείας Ειρήνης στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη στις 15 Μαιου 2016.

- Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 1ο Δημοτικό σχολείο Σκάλας κέρδισε την πρώτη θέση σε κατηγορία του Πανελλήνιου Διαγωνισμού «Κύπρος: Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ…».

-Ελεύθεροι είναι και τυπικά από χθες οι 41 μετανάστες που εντοπίσθηκαν το Σάββατο το βραδυ, σε ακυβέρνητο σκάφος, ανοιχτά της Πύλου (με κατεύθυνση την Ιταλία ή την Ισπανία) και μεταφέρθηκαν στην Καλαμάτα.

-Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 στο πλαίσιο επαφών και συνεργασιών με υπηρεσιακούς παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο 124,5 χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 84χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 80 και 76 ετών, αντίστοιχα, συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 80χρονης και τον τραυματισμό της 76χρονης και του 84χρονου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ