ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Παραστάσεις Θεατρικού Σεμιναρίου με θέμα το αφηγηματικο θέατρο σε Ναύπλιο και Λυγουριό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:56:00 π.μ. |
 Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας" σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαίας Επιδαύρου παρουσιάζουν το αποτέλεσμα των θεατρικών σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν στο Λυγουριό, σχετικά με το αφηγηματικό θέατρο. Τη διδασκαλία έχει αναλάβει η ηθοποιός Γιασεμί Κηλαηδόνη και τα κείμενα είναι βασισμένα σε λογοτεχνικά έργα των Νίνα Κουλετάκη και Γιάννη Σαρρή.
Το «Αφηγηματικό Θέατρο» είναι ένα είδος θεάτρου με μια ιδιαίτερη επικοινωνιακή δυναμική. Ο αφηγητής/ηθοποιός χρησιμοποιεί το λόγο σαν το βασικό του εκφραστικό εργαλείο. Μαθαίνει να αφουγκράζεται και να μεταφέρει τις δονήσεις και τα σχήματα του λόγου μέσα από το σώμα του κάνοντας την παρουσία του ζωντανή και σημαίνουσα.
Η πρώτη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 20:00 , στο χώρο του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, στο Ναύπλιο, στην αίθουσα Λήδας Τασοπούλου. Το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου, το κοινό του Δήμου Επιδαύρου θα απολαύσει "τους δικούς μας ανθρώπους...να αφηγούνται."
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Συμποσίου για τους συγγραφείς της Αργολίδας και τελούν υπό την αιγίδα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!
Με εκτίμηση
Τα Διοικητικά Συμβούλια
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ