ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ανδριανός: Τα Special Olympics είναι ένας θεσμός που μας υπενθυμίζει το πραγματικό νόημα του αθλητισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:53:00 μ.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Special Olympics Λουτράκι 2016. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics που ξεκινούν σήμερα εδώ στο Λουτράκι. Και θέλω, με την ευκαιρία, για μια ακόμη φορά να συγχαρώ τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν, και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του κινήματος του Special Olympics Hellas, και ξεχωριστά τον Πρόεδρο, πρέσβη επί τιμή Διονύση Κοδέλα, για το σημαντικότατο έργο που επιτελούν.

Τα Special Olympics είναι ένας θεσμός που μας υπενθυμίζει το πραγματικό νόημα του αθλητισμού – τη χαρά της συμμετοχής, τη φιλία μέσα από τον συναγωνισμό, την εθελοντική προσφορά. Είναι ταυτόχρονα μια υπενθύμιση του χρέους να κατοχυρώνουμε στην πράξη τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων στην αναγνώριση, τον σεβασμό, την απόλαυση όλων των αγαθών που συνεπάγεται η κοινωνική ένταξη.

Είναι γι' αυτό πολύ σημαντικό να στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας τέτοιες πρωτοβουλίες που τόσα πολλά και τόσα σημαντικά έχουν προσφέρει στην κοινωνία μας. Για μια ακόμη φορά κάθε επιτυχία στη φετινή διοργάνωση, και καλή συνέχεια”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ