ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

17 Ιουνίου η συνάντηση των απόφοιτων 1976 του Γυμνασίου Αρρένων Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:03:00 μ.μ. |
Η ημερομηνία ΄΄κλείστηκε΄΄ και οι προετοιμασίες είναι στην τελική ευθεία. 40 χρόνια από την αποφοίτηση τους, από το Γυμνάσιο Αρρένων Ναυπλίου( Ιούνιος 1976…) οι παλιοί συμμαθητές και συμμαθήτριες ( υπήρχαν και κορίτσια στο Πρακτικό) θα ξαναβρεθούν για να θυμηθούν τα παλιά..

Εκείνα τα ανέμελα χρόνια της αθωότητας με τις …πλάκες, το άγχος του βαθμού και των εξετάσεων, τις ..κοπάνες σε καφέ της παραλίας ,τα ερωτικά φλερτ της εφηβείας και τόσα άλλα που προκαλούν συγκίνηση και , ίσως, κάποια μελαγχολία.
Οι παλιοί συμμαθητές είχαν βρεθεί και προ δεκαετίας , τώρα όμως 40 χρόνια από την αποφοίτηση είναι μια καλή επέτειος. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί και οι καθηγητές της Στ τάξης , αρκετοί μάλιστα έχουν ανταποκριθεί θετικά και θα δώσουν το παρόν , άνευ …καταλόγου.

Κάποιοι βέβαια από τους καθηγητές , αλλά και από τους μαθητές δεν θα είναι στο ραντεβού , γιατί αλλιώς αποφάσισε η μοίρα…. .Θα είναι όμως πάντα στις καρδιές των υπολοίπων.
Η συνάντηση έχει οριστεί για την Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρα 8 το βράδυ στις αίθουσες του σχολείου όπου θα γίνει ένα καλωσόρισμα , προβολή φωτογραφιών κλπ..Για τη συνέχεια έχει προβλεφθεί ..ταβερνάκι και ίσως κανένα ποτό στην παραλία… Άλλωστε έχουν τόσα πολλά να θυμηθούν….

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από την ΄΄οργανωτική επιτροπή΄΄ που …τρέχει την εκδήλωση ( Γιάννης Γαλανόπουλος 6944-677607, Φούλη Κουικόγλου 6945-999667 )
Όπως έχει ήδη τονιστεί , θα ληφθούν ..απουσίες ενώ απαγορεύεται , ΄΄αυστηρώς και δια …ροπάλου΄΄ , η παρουσία συζύγων, παιδιών και …εγγονιών

Φωτο 1 Από την πενταήμερη εκδρομή, στο σπήλαιο Ιωαννίνων
Φωτο 2 μια ομάδα συμμαθητών στη Θεσσαλονίκη ( 5ήμερη…)
Φωτο 3 Η ομάδα του σχολείου , προπονητής ο γυμναστής Χρ. Δήμας
Φωτο 4 Ώρες αναμελιάς, στο στέκι του ΄΄Στράτου΄΄, στην παραλία, μάλλον η τελευταία μέρα του σχολείου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ