ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε το 2ο ΝΑΥΠΛΙΟ - ARTIVA BAND FESTIVAL (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. |
Με παρέλαση των μουσικών σχημάτων στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και συνάντηση την Πλατεία Συντάγματος ξεκίνησε η τρίτη και τελευταία μέρα την Κυριακή 8 Μαϊου 2016, του 2ου ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA BAND FESTIVAL, που διοργάνωσε η ARTIVA Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ & του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της τελευταίας ημέρας του Φεστιβάλ ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής. Οι μπάντες θα παρέλασαν σε διαφορετικά σημεία της παλιάς πόλης του Ναυπλίου και κατέληξαν στην Πλατεία Συντάγματος όπου η κάθε μια με τη σειρά της έδωσε συναυλία με κομμάτια ελληνικού και παγκοσμίου ρεπερτορίου.
Την Κυριακή εμφανίστηκαν, η Φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Ερμιονίδας, η Φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Β. Κυνουρίας, Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου - Μεσογαίας και έκλεισε το φεστιβάλ η Φιλαρμονική Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου.
Η βραδιά κύλησε με πολύ μουσική και με την συμμετοχή πολύ κόσμου που επιφύλαξε θερμή υποδοχή στις μπάντες που συμμετείχαν.
Την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ παρακολούθησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ Τίνα Γκιόλα, ο δημοτικός σύμβουλος Κώνσταντίνος Ρούτουλας κ.α.
Στο τέλος της συναυλίας ο καλλιτεχνικός Διευθυντής Θεοδόσης Αντωνιάδης του φεστιβάλ ευχαρίστησε τον κόσμο που παρακολούθησε το πρόγραμμα της εκδήλωσής αλλά και του μαέστρους των μουσικών σχημάτων και υποσχέθηκε πως το 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ ARIVA BAND FESTIVAL θα είναι ακόμα καλύτερο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ