ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Γιάννης Σοροβίγκας: 2009 - 2016 Ένα όμορφο και ενδιαφέρον ταξίδι έφτασε στο τέλος του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:03:00 π.μ. |
 Γνώρισα ανθρώπους , άκουσα τις σκέψεις τους, μοιράστηκα τις αγωνίες τους , αγωνιστήκαμε όλοι μαζί με στόχο ένα και μοναδικό ,να προσφέρουμε όσα πιο πολλά μπορούσαμε σε όσους είχαν ανάγκη τη βοήθειά μας και τη στήριξή μας.

Επτά ολόκληρα χρόνια - από την ίδρυση του Συλλόγου μας - έδωσα όσα περισσότερα μπορούσα , αλλά πήρα και αρκετά. Η ίδρυση του Συλλόγου Τριτέκνων Αργολίδας , ήταν ιδέα μιας μικρής παρέας γονιών με τρία παιδιά και το αποφασίσαμε με αφορμή την ύπαρξη 2000 περίπου Τριτέκνων οικογενειών στην Αργολίδα και την αναγκαιότητα εκπροσώπησης τους.

Ξεκινήσαμε το 2009 με τα προβλεπόμενα κατ’ ελάχιστον τριάντα Ιδρυτικά μέλη , και καταφέραμε να εγγράψουμε ως το 2015 επίσημα μέλη 1400 Τρίτεκνες οικογένειες , κατατάσσοντας το Συλλογό μας σε έναν από τους μεγαλύτερους στην Πελοπόννησο με πλούσιο κοινωνικό και αγωνιστικό έργο.
Αξίζει λοιπόν να στηρίξουμε όλοι με την συμμετοχή μας το τεράστιο έργο του Συλλόγου και να σταθούμε δίπλα στη νέα Διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαίου.

Ευχαριστώ από καρδιάς τα μέλη όλων των Διοικήσεων που με στήριξαν στην επταετή θητεία μου ως Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκων Αργολίδας.

Εύχομαι να έχετε αρκετή δύναμη και μεγάλη επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Αντλήστε δύναμη από το χαμόγελο των παιδιών μας , εγώ αυτό έκανα και αυτό εισέπραξα σαν την πολυτιμότερη αμοιβή για την μικρή συνεισφορά μου.

Ταπεινά

Γιάννης Σοροβίγκας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ