ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Εξαμελής σπείρα είχε ρημάξει μέσα σε πέντε μήνες 25 σπίτια στη Κόρινθο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. |
 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εικοσιπέντε (25) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες στην Κόρινθο και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων, Λουτρακίου-Περαχώρας, Σικυωνίων και Βέλου- Βόχας Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται έξι (6) ημεδαποί, τρεις (3) άντρες, ένας (1) 30χρονος και δύο (2) ανήλικοι, αντίστοιχα, καθώς και τρείς (3) γυναίκες, μία (1) 43χρονη και δύο (2) ανήλικες, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Επιπλέον, συνελήφθη, σήμερα (25.5.2016) το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ο ένας (1) ανήλικος, γιατί δήλωσε ψευδή στοιχεία της ταυτότητάς του στους αστυνομικούς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από την 3.12.2014 έως την 22.5.2016, στην Κόρινθο και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων, Λουτρακίου-Περαχώρας, Σικυωνίων και Βέλου- Βόχας Κορινθίας, διέπραξαν συνολικά είκοσι τέσσερις (24) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οικίες.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -89.600- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.







ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ