ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Γιάννης Γκιόλας: Η γηρασμένη Ευρώπη έχει ανάγκη τους νέους ανθρώπους που έρχονται στις χώρες της (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 π.μ. | |



Τεράστια η προσπάθεια της Ελλάδας για να φιλοξενήσει πρόσφυγες

Στη σημασία ανανέωσης της γερασμένης Ευρώπης, όπως είπε χαρακτηριστικά, από νέους ανθρώπους που μεταναστεύουν και που μπορούν να αφομοιωθούν κοινωνικά, αναφέρθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημ. Τάξης και Δικαιοσύνης , με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ιταλικής Γερουσίας.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Γκιόλας τόνισε μεταξύ άλλων ότι ΄΄ η γηρασμένη Ευρώπη έχει ανάγκη από το σφρίγος, την ενέργεια και τις δυνάμεις των νέων ανθρώπων που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν και εφ όσον αφομοιωθούν κοινωνικά θα ανανεώσουν τον πληθυσμό, δίνοντας και παίρνοντας στοιχεία πολιτισμού και τιμώντας τις χώρες που θα τους φιλοξενούν΄΄.

Μιλώντας για τους μετανάστες ο κ. Γκιόλας υπογράμμισε ότι ΄΄είναι υποκριτικό να δεχόμαστε να μας υπηρετούν απασχολούμενοι σε σκληρές κι άχαρες εργασίες, διαβιώνοντας σε άθλιες συνθήκες και παράλληλα να μην τους αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να ζουν στο φως, ισότιμα με τους άλλους πολίτες΄΄.

Επίσης ο κ. Γκιόλας μίλησε για τις μεγάλες μεταναστευτικές ροές που δέχθηκε η Ελλάδα από το καλοκαίρι του 2015 επισημαίνοντας τις τεράστιες προσπάθειες της χώρας μας για να παράσχει ιατρική , φαρμακευτική περίθαλψη και γενικότερα δομές φιλοξενίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ