ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η προσωρινή αποκατάσταση του δρόμου στην Πλάκα Δρεπάνου αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:27:00 μ.μ. |
  Το θέμα της αποκατάστασης με προσωρινά έργα στήριξης του παραλιακού δρόμου στην Πλάκα Δρεπάνου που έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία του φθινοπώρου και έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα, συζητήθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων.

Ο  Δήμαρχος κ. Κωστούρος εισηγήθηκε την προσωρινή αποκατάσταση του δρόμου με μεταφερόμενα μέσα (τσιμεντένιες πλάκες) για να  εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι τουρίστες καθώς ανοίγει η τουριστική περίοδος και μέχρι να ολοκληρωθεί η μελέτη που έχει ανατεθεί και αφορά την διάβρωση των ακτών σε όλο το παραλιακό μέτωπο από Ίρια μέχρι το Τολό.
Έντονα αντέδρασε ο κ. Αντωνιάδης που τόνισε την ανάγκη περιβαλλοντικής μελέτης. Ο κ Γραμματικόπουλος εξέφρασε ενδοιασμούς για την χρήση των συγκεκριμένων υλικών και κατά πόσο ειναι φιλικά ως προς την συγκεκριμένη χρήση, ενώ ο Δήμαρχος απάντησε πως πρόκειται για προσωρινή αποκατάσταση λόγω τις σοβαρότητας της κατάστασης στο συγκεκριμένο σημείο, με υλικά που αφαιρούνται άμεσα σε περίπτωση προβλήματος.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς λευκό ψήφισε ο κ Γραμματικόπουλος, ο κ. Αντωνιάδης αρνητικά και οι κ. Κοκκινόπουλος και Δρούγκας λευκό.

Δείτε τη συζήτηση για το θέμα παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ