ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Στο νέο υπερ-Ταμείο αποκρατικοποιήσεων περνούν οι εκτάσεις σε Σαμπάριζα, Βερβερόντα, το κτήριο στο Ναύπλιο και το "κτήμα" Καραθώνα!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 μ.μ. | |
 Με την έναρξη λειτουργίας του νέου υπερταμείου περνάνε στην ιδιοκτησία του προς αποκρατικοποίηση ΟΑΣΑ , η ΟΣΥ Α.Ε η ΣΤΑΣΥ ΑΕ το ΟΑΚΑ και τα ΕΛΤΑ .ΑΕ και ο ΟΣΕ όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση


Το επόμενο διάστημα μέχρι τα Χριστούγεννα τον ίδιο δρόμο θα πάρουν ΕΥΑΘ ΑΕ , η ΕΥΔΑΠ με τα στελέχη της κυβέρνησης να μιλούν για αξιοποίηση.

Η αρχική λίστα που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης περιελάμβανε μεταξύ άλλων ΜΕΤΡΟ και ΔΕΗ και ΕΛΒΟ αλλά όπως «διόρθωσε» ο Ευ. Τσακαλώτος το δεύτερο κομμάτι της λίστας είναι ακόμη σε διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κατέθεσε και το παράρτημα που περιλαμβάνει λίστα με ακίνητα του ΤΑΙΠΕΔ που μεταφέρονται στο υπερ-Ταμείο, όπως οι εκτάσει στην Σαμπάριζα και στο Πόρτο Χέλι στην Ερμιονίδα αλλά και το κτήριο στην οδό Β. Κωνσταντίνου και το κτήμα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, στην Καραθώνα στο Δήμο Ναυπλιέων, ενώ εκκρεμούν ακόμα στοιχεία και για υπόλοιπα ακίνητα κ.λπ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ