ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Χαιρετισμός Γ. Μανιάτη στη Διεθνή Διάσκεψη για το μεταναστευτικό-προσφυγικό στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 π.μ. | |
 Χαιρετισμό απέστελλε ο  Βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) Γιάννης Μανιάτης, στη Διεθνή Διάσκεψη για το μεταναστευτικό-προσφυγικό, που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο του 12ου Σεμιναρίου Διεθνούς Δικαίου.

Ο κ. Μανιάτης αναφέρει στην επιστολή του:

Κύριε Επίτροπε – αγαπητέ Δημήτρη,
κύριε Γενικέ Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης,

αγαπητέ Στέλιο,

σας καλωσορίζω στον τόπο μου, έναν τόπο που ξέρω ότι είναι και δικός σας.

Λυπάμαι, που δεν μπορώ να είμαι σήμερα μαζί σας στην έναρξη της διάσκεψης, καθώς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή παρουσιάζω το βιβλίο «ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Κυρίαρχος στο Σταυροδρόμι της Ευρασίας», του Ανδρέα Ανδριανόπουλου, στην Αθήνα, ενώ θα συμμετάσχω τις επόμενες μέρες στις εργασίες της διάσκεψης και του σεμιναρίου.

Η προσφυγική και μεταναστευτική κρίση ως βασικό θέμα της διεθνούς διάσκεψης, αλλά και τα ζητήματα Διεθνούς Δικαίου του σεμιναρίου αποτελούν κρίσιμα θέματα που έχει κλιθεί να διαχειριστεί η ΕΕ και η Ελλάδα. Από την εμπειρία μου ως υπουργός στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σε συνεργασία με το φίλο, Δημήτρη Αβραμόπουλο, ως Υπουργό Εθνικής Άμυνας, όταν κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε καίρια ζητήματα γεωπολιτικού ενδιαφέροντος, το διεθνές δίκαιο και ο σεβασμός στις αρχές του ήταν οι βασικές μας προτεραιότητες.

Θεωρήστε με ωσεί παρόντα στην έναρξη της εξαιρετικής αυτής πρωτοβουλίας συζήτησης και εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες της Διεθνούς Διάσκεψης και του σεμιναρίου.


Γιάννης Μανιάτης
Βουλευτής Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ