ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. |
-Συνεχίζεται με πολλά επεισόδια το σίριαλ που αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων στην περιοχή μας. Χθες ο εργολάβος που φαίνεται πως έχει αναλάβει άτυπα, τη μεταφορά των σκουπιδιών της Δυτ.Μάνης (της Καρδαμύλης και άλλων δημοτικών κοινοτήτων), συνελήφθη στην Αρκαδία.



-«Ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να δείχνει διαφορετικά πρόσωπα , αρκεί κάθε φορά το πρόσωπο να το υπηρετεί όχι δανειζόμενος χαρακτηριστικά από άλλο πρόσωπο που διαθέτει , αλλά με τους κανόνες που απαιτεί αυτό το πρόσωπο» δήλωσε εχθές στην ΕΡΤ Τρίπολης Θεοδόσης Πελεγρίνης , υφυπουργός Παιδείας, με αφορμή την θεατρική παρουσίαση του έργου του «Σοπενχάουερ» στο αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου

-Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κορίνθου προγραμματίζει μία ακόμα εξόρμησή του, την Κυριακή 15 Μαΐου, στην ορεινή Γορτυνία και σε μια πεζοπορία που θα διανύσει πανέμορφα μονοπάτια που περνούν από τα χωριά Μαγούλιανα και Βαλτεσινίκο, με τελικό προορισμό τα Λαγκάδια.

-«To αεροδρόμιο της Καλαμάτας πρέπει να εκσυγχρονιστεί είτε από το κράτος, είτε από ιδιώτη και για τον εκσυγχρονισμό αυτό, απαιτούνται πάνω από 40 εκ. ευρώ». Αυτά τόνισε ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας σε δηλώσεις του, με αφορμή την εβδομαδιαία σύνδεση της Καλαμάτας με το Λονδίνο, με πτήσεις της British Airways, που εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα.
Ο κ.Νίκας, χαρακτήρισε εξόχως σημαντική την αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με το Λονδίνο και το αεροδρόμιο του Χίθροου, για την ίδια την πόλη, τη Μεσσηνία, την Πελοπόννησο, το Costa Navarino και τα ξενοδοχεία της περιοχής, επισημαίνοντας ωστόσο πως «πρέπει να υπάρξουν ενέργειες και χρήματα από πλευράς υπουργείου Υποδομών, χρήματα που υπολογίζονται σε πάνω από 40 εκ. ευρώ, για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του αεροδρομίου».

- Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο Σαϊνοπούλειο αμφιθέατρο θα λάβει χώρα η 2η Γιορτή Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 17.30 σε διάφορα σημεία του πανέμορφου Σαϊνοπουλείου Άλσους, με δραστηριότητες για τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς που θα τα συνοδεύουν.

-Εκτός των Επιτροπών Ειρήνης στην διοργάνωση των εκδηλώσεων για την 32η Πελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης για τον Γρηγόρη Λαμπράκη, στήριξη θα παρέχει και ο Δήμος της Τρίπολης.

-Από τα Καλάβρυτα ξεκίνησε το πρώτο ’δρομολόγιο’ για τη σειρά ποικίλων εκδηλώσεων υπό τον γενικό τίτλο “Εν Συρμώ-Γιορτές Οδοντωτού” που διοργανώνονται φέτος το Μάιο σε Διακοπτό και Καλάβρυτα, με αφορμή τη συμπλήρωση 120 χρόνων από τη λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ