ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Δοξάστε τους...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 π.μ. | |
 Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται το Σαββατοκύριακο από την αναρχοφασιστική συγκυβέρνηση της “παρά φύσιν” σχέσης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η ταφόπλακα των χαμηλόμισθων και των συνταξιούχων, το αποτελείωμα των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, το σβήσιμο του εμπορίου, ο ενταφιασμός της αγροτικής δραστηριότητας και ο θάνατος κάθε αναπτυξιακής προσπάθειας.

Το δράμα έχει τίτλο: “ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ”, και οι εγκληματίες ονοματεπώνυμο. Αρχηγοί της εγκληματικής συγκυβέρνησης οι Τσίπρας – Καμμένος και συναυτουργοί οι υπουργοί και οι βουλευτές της πιο άθλιας κουστωδίας. Ο τυφώνας Κατρούγκαλος, η προσωποποίηση της ανυπαρξίας Τόσκας, η γκαιμπελική παρουσία Παππά, ο μεταρρυθμιστικός λαπάς Φίλης, η ενσάρκωση της βλακείας Κοντονής, η μοντελοποίηση της πολιτικής ζωής Γεροβασίλη, η καλή μαγείρισσα Φωτίου, ο μαθητευόμενος μάγος Τσακαλώτος (καήκαμε), ο..., ο..., ο..., η..., η..., ... και ένας ανεξάντλητος αριθμός μετριοτήτων και ηλιθίων, καρεκλοκένταυρων γενίτσαρων, καθώς και ένας ατελείωτος συρφετός μελών οικογενειών υπουργών και βουλευτών που στελεχώνουν υπουργεία, δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες. Έτσι ανερυθρίαστα, έτσι ξετσίπωτα, με μόνο προσόν την οικογενειακή σχέση και στόχο το δημόσιο κορβανά.

Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο παραδίδεται στην πυρά το δημόσιο σχολείο, εγκαθιδρύεται καθεστώς δυσβάσταχτης φορολόγησης, διαλύεται το κοινωνικό κράτος, αποφασίζεται η εξαθλίωση του λαού. Σε ένα άρθρο, σε μια κοινοβουλευτική συνεδρίαση, απ' αυτούς που συνειδητά και μεθοδευμένα εξαπάτησαν το λαό. Το λαό που συνειδητά δέχτηκε την απάτη ως σωτηρία.

Τι έχουν να πουν τώρα οι δημόσιοι υπάλληλοι που ένθερμα στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ; Τι έχουν να πουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες; Τι έχουν να πουν οι συνταξιούχοι; Τι έχουν να πουν οι αγρότες; Τι έχουν να πουν όλες οι κοινωνικές ομάδες; Θα ανεχθούν το νέο απατηλό παραλήρημα Τσίπρα, περί εκτόξευσης της ανάπτυξης και απογείωσης της ελληνικής οικονομίας;



Εμείς έχουμε μήνες τώρα που τα λέγαμε.

Εμείς προτείνουμε. Φτύστε τους... Άντε για να μην τους ματιάσουμε!!!





Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας



Περιοχή συνημμένων



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ